dimecres, 8 de desembre del 2010

Intel.ligències múltiples

Parlarem de les intel.ligències múltiples 


· Expert en paraules: (Intel·ligència lingüística) A qui li agrada explicar acudits o contes? Quants heu llegit 10 llibres el mes passat?
· Expert en la natura: (Intel·ligència naturalista) A qui li agrada estar a l’aire lliure, a la natura? Quants heu tingut una col·lecció de papallones, insectes, fulles d’arbres, etc? Quants teniu una mascota?
· Expert en números o lògica: (Intel·ligència lògico-matemàtica) A qui li agraden les matemàtiques? Quants heu realitzat un experiment científic?
· Expert en el propi cos: (Intel·ligència cinético-corporal) A qui li agrada l’esport? A quants us agrada treballar amb les mans; fent maquetes, estructures, etc?
· Expert en la música: (Intel·ligència musical) A qui li agrada escoltar música? Quants heu tocat un instrument o cantat una cançó, alguna vegada?
· Expert en les imatges: (Intel·ligència visual-espacial) Quants dibuixeu? Quants sou capaços de veure imatges en el cap, tancant els ulls? Quants gaudiu veient imatges en moviment a la tele, en el cine o en un joc de la “Play Station”?
· Expert en les persones: (Intel·ligència interpersonal) Qui té com a mínim un amic? A quants us agrada treballar en grup alguna vegada en el col·legi?
· Expert en un mateix: (Intel·ligència intrapersonal) Qui té un lloc secret on va quan vol allunyar-se de tot i tothom? A qui li agrada treballar sol a classe de vegades?
nuria2

Començarem per fer el bingo de les intel.ligències múltiples

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada